Cartier Militari

Apartamente de vanzare

Apartamente de vanzare

 • 29 mai 2015
  Apartamente de vanzare

  Achizitionarea unei locuinte este o decizie importanta, existand o multime de aspecte la care trebuie sa te gandesti intrucat o astfel de decizie are implicatii adanci asupra vietii tale. Iti prezentam mai jos o lista cu cateva intrebari-cheie ale caror raspunsuri te pot asigura ca iei cea mai buna hotarare.

  1. Care sunt motivele pentru care vrei sa cumperi o locuinta?
  Ai nevoie de un spatiu mai mare sau de unul mai mic? Urmeaza sa iti achizitionezi prima locuinta sau vrei sa faci o investitie? Planuiesti sa te muti intr-un alt oras sau doresti doar sa te muti intr-o alta zona a orasului?In functie de motivele care stau la baza deciziei tale, poti analiza diferite metode de plata si poti accesa programele de creditare potrivite.


  2. Care sunt metodele de plata pe care le ai in vedere?
  Intentionezi sa platesti cash sau sa accesezi un program de creditare?Pentru plata cash, cel mai mare dezvoltator imobiliar din vestul Bucurestiului ofera spre vanzare apartamente in Militari cu discount de 50euro/mp.
  Daca te gandesti sa apelezi la un credit bancar, in functie de situatia in care te afli, poti alege intre programul "Prima Casa" si un credit ipotecar. Majoritatea dezvoltatorilor colaboreaza deja cu cele mai importante banci comerciale si te pot indruma in alegerea variantei potrivite.
  Pentru mai multe informatii privind modalitatile de plata sau despre programele de creditare, ii poti contacta oricand pe consilierii nostri de la Departamentul de vanzari directe.

  3. Care sunt costurile de renovare si de intretinere?
  Uneori, un pret mai mic iti poate aduce ulterior costuri mult mai mari, in special in cazul in care te gandesti sa cumperi un apartament dintr-o cladire veche.
  Ia in calcul ca, de multe ori, renovarea nu se rezuma doar la schimbarea faiantei si a parchetului, ci poate implica niste cheltuieli mult mai mari pentru inlocuirea retelei electrice, a instalatiilor sanitare si termice. Asta inseamna si  amanarea mutarii in locuinta recent cumparata.
  De asemenea, costurile de intretinere pot fi semnificativ mai mari in cazul unei cladiri vechi care nu a fost proiectata in termeni de eficienta a resurselor de apa si caldura.
  Aceste neplaceri pot fi, in schimb, evitate in cazul achizitionarii unui apartament nou. In Cartier Militari, iti poti alege finisajele dintr-o gama larga de modele si culori.

  4. Ce alte costuri implica achizitionarea unei locuinte?
  Comisionul platit agentiilor imobiliare nu este de neglijat. In ansamblul nostru rezidential gasesti apartamente de  vanzare in Militari, la achizitionarea carora nu trebuie sa platesti aceste comisioane.

  5. Care sunt facilitatile oferite de zona?
  Accesul facil la diverse mijloace de transpart, dar si existenta in apropierea casei a unor centre comerciale, restaurante, sali de fitness, piscine sunt facilitati necesare unui stil de viata modern. De aceea, ansamblul rezidential Cartier Militari s-a gandit sa le ofere rezidentilor sai diverse variante de petrecere a timpului liber la piscinele si terasele Aqua Garden, la Centrul Wellness sau la Clubul Spa

  Comentarii

  Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

  Detalii Adauga Comentarii
  0 comentarii 2612 vizualizari
Ultimele articole

SOLICITA OFERTA

SUNA ACUM 0723 285 358
Trimite
 • Apartament 2 camere
  Apartament 2 camere de vanzare
  750 € / mpu 26.076 €
  • 43.46 mpu
  • 2
  • 1
 • Garsoniera
  Cartier Militari Residence
  750 € / mpu 21.042 €
  • 36 mpu
  • 1
  • 1
 • Apartament 3 camere
  Cartier Militari Residence
  750 € / mpu 53.220 €
  • 71 mpu
  • 3
  • 1
Aboneaza-te la Newsletter

Parteneri Cartier Militari

BCR
Allianz-Tiriac
Credit Europe
Raiffeissen
CEC Bank
BRD
ING

Residence Cartier Militari